Revolut a lansat Revolut Junior și în România

În ziua de astăzi, când mai toate lucrurile merg puțin mai greu ar trebui să-i învățăm încă de pe acum pe cei mici să fie ceva mai responsabili cu banii și cheltuirea acestora. Iar pentru a realiza acest lucru mult mai plăcut și mai ușor de învățat, Revolut vine cu ceva special în acest sens, mai exact o aplicație dedicată copiilor.

Ce este Revolut?

Pentru acele persoane care nu știu, Revolut este o platformă financiară inovatoare, care vă poate oferi modalitatea de a transfera, cheltui și a investi bani fără să întâmpinați comisioane ascunse. Revolut are sediul în Londra și o echipă ce numără mai bine de 2000 de oameni din 23 de orașe. De asemenea platforma are peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume și până în prezent a procesat mai bine de 1 miliard de tranzacții în valoare totală de peste 130 miliarde de dolari, de la lansare.

Revolut Junior în România

Revolut a lansat de curând aplicația Revolut Junior care este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, pentru a putea învăța și gestiona banii mai ușor. Aplicația a fost lansată în luna martie cu succes în Marea Britanie, iar în România pot beneficia de aceasta clienții Metal și Premium. Ceea ce este interesant este faptul că toate conturile Revolut Junior pot fi create doar de către părinți sau de un tutore legal care deține un cont Revolut. De altfel produsul are trei componente principale:

  • aplicația nouă – Revolut Junior – creată pentru copii pentru a le da posibilitatea să experimenteze ceea ce înseamnă educația financiară și pentru a-i face mai responsabili;
  • secțiune nouă în cadrul aplicației Revolut creată pentru părinți cu scopul de a putea gestiona cheltuirea banilor de către copii;
  • dar și un card Revolut Junior destinat celor mici cu un design cu totul și cu totul aparte;

Mai exact aceste componente ale produsului îi ajută pe cei care au un cont Revolut să gestioneze mult mai ușor ceea ce se întâmplă cu banii lor sau a celor mici și de altfel vor putea face transferul de bani din contul lor în contul celor mici. O altă caracteristică importantă se referă la faptul că întotdeauna părinții vor primi o notificare prin care vor fi anunțați cu privire la modul în care cei mici cheltuiesc banii din cont.

Aurelien Guichard, Product Owner pentru Revolut Junior, a declarat:

„Vrem să îi ajutăm pe copii să dezvolte abilități financiare, așa că suntem mândri să lansăm acest produs în România și în alte țări din Europa. Conversațiile despre bani încep, de obicei, acasă și considerăm că aceste abilități sunt obținute pas cu pas, prin experiență și cu ajutorul părinților și al tutorilor. Revolut Junior “crește” odată cu copiii, până în momentul în care aceștia împlinesc 18 ani și își pot crea un cont Standard, astfel încât, odată ajunși independenți, să aibă educația și abilitățile financiare necesare pentru a evita posibile greșeli costisitoare”.

Iar persoanele care își doresc să afle cât mai multe lucruri despre Revolut și Revolut Junior pot accesa acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *